top of page
Image by Ibrahim Rifath

Hoe fit is jouw shit?

Word je elke dag fris wakker (voor de wekker)?
Sta je in verbinding met je lichaam?
Wil je alles kunnen blijven doen wat je graag wilt doen? 

 

Steeds meer mensen voelen dat ze niet hun optimale staat van zijn kunnen leven. Ze zijn te ver afgeweken van hun natuur. Ze zijn vaker moe, overprikkeld en onzeker. De meeste mensen aanvaarden dit als deel van het leven.

Jij niet. Jij wilt je optimale staat van zijn bereiken. 

Wacht niet langer om terug vol energie te zijn.

 

Met Ben Chi en de oersterkmethodes krijg je inzicht in je lijf, meer energie, rust en focus.
De optimale start is het 100 dagen oer traject  maar je kan ook NU METEEN al meer te weten komen over de oorzaken van je energiegebrek, gebrekkige spijsvertering of verminderde verbinding met jezelf. 

Hoe? 
 

Laat onderaan  je e-mailadres achter, en krijg meteen gratis onbetaalbare informatie, tips en aanbiedingen in je mailbox. Daarbovenop krijg je de meest volledige ontlastings-diagnose kaart van het hele internet.

Wat krijg je?
Gratis PDF - Meest volledige online ontlastingskaart


Wist je dat je stoelgang je heel veel kan vertellen over jouw gezondheidstoestand? Als een bioloog een dier bestudeert in het wild, dan gaat hij aan de hand van een stoelganganalyse te werk. Dit levert hem niet enkel informatie op over de levensstijl, maar ook over de gezondheidstoestand van het dier! Met deze gratis ontlastingskaart kan je jouw eigen evolutionaire bioloog worden en zo onschatbaar inzicht krijgen in je gezondheid. 

Volledig:
  • Varieert jouw ontlasting vaak?

  • Ben je soms bezorgd over je darmen of denk je dat er iets mis is? 

  • Wil je graag weten hoe het komt dat je stoelgang zo varieert?
     

Hoe fit is jouw shit?

Wat levert de Ontlastingskaart je op?

Wetenschappelijk onderbouwd inzicht

Meten is weten! Met deze kaart krijg je inzicht in wat jou dient en wat niet. Volgens gestaafde wetenschappelijke bevindingen worden verschillende criteria in beeld gebracht, die je een inzicht verschaffen in je stoelgang en daardoor ook in jezelf.

Eindelijk een volledig overzicht

Online zijn er heel wat stoelgangskaarten te vinden, maar vaak belichten deze maar 1 aspect, terwijl er voor een degelijke analyse verschillende aspecten samen moeten bekeken worden. Hier kan je de meest volledige kaart downloaden. Een boek aan informatie overzichtelijk op 1 blad.

Sleutels naar verandering

Door jouw stoelgang te analyseren volgens de verschillende aspecten van de ontlastingskaart, krijg je een concreet inzicht in jouw gezondheidstoestand, en heb je meteen een aantal praktische sleutels tot verandering in handen. 

Ontlastingskaart nog kleiner 2023.png

Meld je aan voor gratis waardevolle informatie in je inbox en krijg de meest volledige Ontlastingskaart van het hele internet.

Bedankt! Mail niet ontvangen? Kijk je zeker spam & reclamefolder na en sleep de mail naar je inbox

paleo foods color v3 (1).jpg

Persoonlijke begeleiding
 

Wil je hier persoonlijke begeleiding bij ?
De eerste stap is een gesprek .
 Dit kan je hier doen met  de oer analyse

bottom of page