In de volksmond zeggen we een sapvast maar dat klopt eigenlijk niet. In een vast nemen we enkel water en wat kruidenthee tot ons . Met een sapvast doen we dat niet en eten/drinken we nog vers sap van groenten en fruit. Dit is een aangename vorm van zuiveren.
Onze lever is onze grote ontgifter en slaagt veel gifstoffen op , tijdens een kuur gaat ons lichaam van de gelegenheid gebruik maken om dit te zuiveren . De lever heeft hiervoor co factoren nodig. In de sapjes zitten nog genoeg vitaminen en mineralen zodat onze lever zijn werk goed kan doen. Ook op andere plekken in het lichaam zullen gifstoffen afgevoerd worden.

Doorheen ons dagelijkse leven nemen we gifstoffen in ons lichaam op. Ons lichaam heeft voldoende automatische zuiveringsprogramma's om dit op te lossen . Een van de meest succesvolle natuurlijke manieren is vasten. Doorheen de geschiedenis spreken ze bij vele culturen over een periode van vasten, meestal tijdens de seizoenswisselingen. Dit is het beste moment. Niet alleen fysiek maar mentaal kan vasten je een boost geven. Door samen in groep deze milde zuiveringskuur te doen is het mentaal makkelijker om naar toe te werken en vol te houden. Je komt op retraite, weg van de dagelijkse afleidingen om helemaal tot jezelf te kunnen komen. Jezelf toestaan om jezelf te verwennen en verwend te worden. Overnachten is ook ter plaatse.

Bij inschrijving ontvang je een afbouw en opbouwschema en alle informatie die je nodigt hebt. Alsook een vragenlijst die je op voorhand dient in te vullen zodat we je professioneel kunnen begeleiden.

Tijdens de zuivering is het belangrijk om te blijven bewegen. Dagelijkse wandelingen en bewegingsoefeningen staan op het programma. Iedereen is vrij om de geplande activiteiten al dan niet mee te doen. Er worden ook begeleide meditaties gegeven om onze mentale spirituele zuivering mee te ondersteunen . Ons fysieke lichaam verzorgen we in de kleine infraroodsauna die aanwezig is en je kan kiezen tussen een behandeling voetrefloxologie of massage.
Alles is in de prijs inbegrepen .

Contacteer ons om je in te schrijven hieronder:

intentie en verantwoordelijkheid

Deze retraite geeft aan ieder individu de kans om zichzelf te zuiveren. Iedereen neemt verantwoordelijkheid voor zijn eigen gezondheid. Iedereen doet bewust en vrijwillig mee .

Door het in groep te doen worden we door elkaar ondersteund bij de moeilijke momenten. Dit is de kracht van het in groep te doen. Iedereen is gelijkwaardig en de begeleiding schept het kader voor dit avontuur.

Prijs en

Aanmelding

300 € all in
Op voorhand te betalen

info ontvang je na aanmelding
stuur een mail naar benjamindepreter@gmail.com

of vul het formulier in

We komen samen op de Ritten in Houtvenne , een spiritueel centrum voor eenheidsbewustzijn in een prachtig klein natuurgebied. Dit is gelegen In de buurt van vennen dus neem zeker je laarzen of stapschoenen mee. Na inschrijving krijg je de exacte locatie toegestuurd.
 

Locatie

Overnachting

De Meditatie kamer , een bhuddistische ruimte is ook de slaapruimte. Een dormetory zoals men zegt ... In de slaapzaal zijn matrassen aanwezig. Zelf slaapzak of laken meenemen. Er zijn hoeslakens en wollen dekens. Indien je buiten in de natuur in een tent wil slapen dan kan dit uiteraard , Zelf eigen materiaal meenmen hiervoor

Prins Leopoldlei 70

2640 Mortsel

info@ikbenchi.be

0032 (0)472.434.103

  • White Facebook Icon

2018 by Benjamin De Preter